Valokuvauskilpailussa 36 osanottajaa

Valokuvauskilpailu innosti mukaan 36 osanottajaa. Kilpailun aiheena oli: Luonto virkistää ja sen ilmentyminen kuvassa oli yksi tärkeistä kriteereistä. Kilpailuun tuli hienoja kuvia niin maisemista, eläimistä, luonnon ihmeistä kuin harrastusten ääreltäkin. Äänestys ei ollut raadillemme helppo. Lopulta kolme meidän mielestämme parasta valikoitiin 15 parhaan ryppäästä, joka jäi jäljelle esikarsinnasta. Voittajakuvat eivät välttämättä teknisesti ole kisan parhaita, mutta tärkeintä olikin kuvasta välittynyt fiilis. Minkäänlaista paremmuusjärjestystä emme kuville saaneet. Kärkikolmikko oli seuraavanlainen.

Allan Mylläri - Ilta-aurinko autiotuvalla

Raadin kommentti: "Allan Myllärin kuva nostaa pintaan juurikin vaelluksen parhaita tunteita. Luonto, valo, vapaus, nuotiotulet, väsymys, autiotuvan lämpö, uni. Hieno kuva!"

 

Kari Latomaa - LUONTO VIRRRRRRRKISTÄÄ...

Raadin kommentti: "Kari Latomaan hieman pelottava ja kylmä selfie saa tuulen tuntumaan myös katsojan iholla. Mustavalkoisuus toimii."

 

Kati Ruotsalainen - Luonto Virkistää

Raadin kommentti: "Kati Ruotsalaisen riippusilta, mikä on mitä ilmeisimmin yksi juuri 50 vuotta täyttäneen Karhunkierroksen monista riippusilloista. Päiväretkeily voi olla myös pitkien vaelluspäivien sijaan mukavaa retkeilyä. Lämmin kuva."

 

Kaikille kolmelle tullaan lähettämään 7Gear lippikset, kunhan saamme yhteystiedot selville. Ehkäpä näemme kyseiset henkilöt vielä kuvissa lippikset päässä. :)

Kiitämme kaikkia kisaan osallistuneita ja kisataan taas pian jollain toisella aiheella. Muistathan edelleen Tunturiin.fi -facebookryhmän 10000 seuraajan tavoitteen, johon päästessä suoritetaan suurarvonta. Pienempiä arvontoja järjestetään aina tonnien paukkuessa. Mikäli jäit ilman lippistä niin sellaisen voit tilata täältä >>.