Kuten ehkä tarkkaavaisimmat ovat jo huomanneetkin niin Tunturiin.fi:n verkkokauppa on nykyään 7gear.fi. Uuden sivuston kautta tahdomme palvella entistä laajempaa asiakaskuntaa. Tunturiin.fi keskittyy tulevaisuudessa tarjoamaan sosiaalisessa mediassa sekä nettisivuilla tietoa pohjoisen asioista sekä ohjeita ja vinkkejä matkailuun tutulla retkeily-kalastus-luonto –teemalla.  Uudistettu Tunturiin.fi –sivusto tullaan julkaisemaan myöhemmin.

7gear.fi:ssä on jo nyt kattava tuotevalikoima luontoon ja liikuntaan liittyviä tuotteita. Tutusti 7gear.fi:stä löytyy mm. kaikki Suomen, Ruotsin ja Norjan tunturialueiden kartat, kotateltat ja kalastus- ja retkeilytuotteet, mutta nyt myös laajemmin lasten ja nuorten liikuntatuotteita sekä urheiluseuratoimintaan liittyviä tuotteita.  

Kansainvälisyys on asia mikä meitä kiehtoo ja sopivalla liikuntaan, urheiluun, vapaa-aikaan ja retkeilyyn liittyvien ”välineiden ja tamineiden” valikoimalla voimme kamppailla hinnalla ja uskomme löytävämme kannattajakuntaa myös ulkomailta markkinointiteemalla ”Freezing deals from the North”. Tuotevalikoima tulee kasvamaan koko ajan ja tuotteet tulevat olemaan laadukkaita mutta kilpailukykyisesti hinnoiteltuja.

7gear.fi:tä on hiottu sekä konepellin päältä että rasvamontusta käsin jo pitkään, ja Tommi on tehnyt siinä valtavan työn. Nyt sivusto on pikkuviilauksia vaille valmis ja toimii myös mobiililaitteissa erinomaisesti, kokeile vaikka!

-Pete