OSTOSKÄRRY

Ostoskori on tyhjä.

Välisumma: 0,00 €

Taulukkona  Listana 

Laskeva

Kuten ehkä tarkkaavaisimmat ovat jo huomanneetkin niin Tunturiin.fi:n verkkokauppa on nykyään 7gear.fi. Uuden sivuston kautta tahdomme palvella entistä laajempaa asiakaskuntaa. Tunturiin.fi keskittyy tulevaisuudessa tarjoamaan sosiaalisessa mediassa sekä nettisivuilla tietoa pohjoisen asioista sekä ohjeita ja vinkkejä tutulla retkeily-kalastus-luonto –teemalla.  Uudistettu Tunturiin.fi –sivusto tullaan julkaisemaan myöhemmin.

Lue lisää
Comments | Kirjoittanut By Pete

Kuten moni on varmasti havainnut olemme uudistaneet entiset tunturiin.fi, sevenextreme.fi ja heck-pack.fi sivut yhden nimen alle. Projekti aloitettiin jokunen kuukausi sitten. Homman piti olla melko yksinkertainen. Luodaan vaan uusi kauppa ja siirretään tietokanta vanhasta verkkokaupasta sinne, klikkaillaan pari kertaa nips ja naps, ja homma on siinä.

Lue lisää
Comments | Kirjoittanut By Tommi

Erämessuilla Oulussa 14-17.5.2015

Pari viikkoa sitten saimme hyvän tarjouksen lähteä messuille Ouluun. Koska olemme pieni ja ketterä yritys, ja muutenkin nopeita liikkeissämme, emme antaneet kuuden päivän varoajan haitata. Tilasimme nopeasti hieman lisää tuotteita ja aloimme kehitellä jonkinlaista messuosastoa. Tommi rakenteli erähenkisen logokyltin harmaantuneesta laudasta ja hyllyjen virkaa ajavat puiset tikkaat. Petri keräsi kasaan tuoterepertuaaria, jota messuilla voitaisiin myydä.

Lue lisää
Comments | Kirjoittanut By Tommi

Entiset salibandyn liigapelaajat Tommi Tapio ja Petri Turunen löivät viime kesänä hynttyyt yhteen ja perustivat Seven Gear Finland Oy -nimisen yrityksen. Miehet olivat tulleet toisilleen tutuiksi 2000 -luvun puolivälissä molempien pelatessa salibandya Oulun Luistinseurassa.

Lue lisää
Comments | Kirjoittanut By Pete

Muita kalastajia ei ole, kaupungin äänet ovat jossain kymmenien kilometrien päässä, kännykät ei toimi, keli on tyynen aurinkoinen ja katselen pehmeällä tunturivarvikolla maaten mahtavan piekanan liitoa tunturin rinteillä. Yht´äkkiä alkaa hillitön kalojen pintominen ja tuikkirenkaat täyttävät järven. Sitten mä heräsin...Äh kalamiehen unta se vain oli.

Lue lisää
Comments | Kirjoittanut By Esa Väistö

Taulukkona  Listana 

Laskeva

YHTEYSTIEDOT

ASIAKASPALVELU